Het adres voor uw creatieve ontwikkeling!

 DEELNAME AAN KUNSTROUTE WESTERVOORT 2023

 

Op zondag 3 september is voor de 2e keer de kunstroute georganiseerd in Westervoort. De route kwam ook langs de Nieuwhof, waar gelijk de jaarlijkse Open Dag van Stichting de Kreatieve Kring Westervoort plaats vond. Bezoekers konden werken van zowel docenten als cursisten bewonderen en demonstraties bekijken om zo een goede indruk te krijgen van wat de Kreatieve Kring Westervoort zoal te bieden heeft. Het was een gezellige en drukbezochte dag met flink wat aanmeldingen van cursisten én nieuwe docenten tot gevolg.

Voor een impressie van de Kunstroute, zie onderstaand filmpje van TVR Mozaiek. Vanaf minuut 3:01 ziet u de expositie van werken van cursisten en docenten van de Kreatieve Kring Westervoort.

 

 OPEN DAG

 

    IMG-20220906-WA0012_Aangepast.jpg

Komt u ook op onze Open Dag op zondag 3 september 2023 in het Kulturhus de Nieuwhof in Westervoort? 

U bent welkom van 11.00 tot 16.00 uur en u kunt kennismaken met onze docenten, vragen stellen en zich inschrijven. Naast een expositie van werken van cursisten en docenten, zullen dit jaar ook weer diverse demonstraties worden verzorgd.
Daarnaast nemen wij tijdens de Open Dag deel aan de Kunstroute Westervoort. Zo kunt u een goede indruk krijgen van onze cursussen.

Onze Open Dag is geheel vrijblijvend en beslist een kijkje waard. Wij verwelkomen u graag!

Voor een impressie, bekijk hieronder de video van het bezoek op de open dag van TVR Mozaiek:

 

 EXPOSITIE 2024

 

In het voorjaar worden alle cursisten in de gelegenheid gesteld hun werk te exposeren in Huize Vredenburg, “het Kasteeltje” van Westervoort. Wij vinden het erg leuk als zoveel mogelijk cursisten daaraan meedoen. Wij zijn er trots op dat deze expositie altijd heel goed bezocht wordt.

De expositie vindt plaats op 17, 23 en 24 maart in huize Vredenburg. De toegang is gratis. Komt u ook een kijkje nemen?